За нас

Балкан Био Фрукт ООД се занимава с производство, изкупуване, преработка, дистрибуция и търговия на вътрешния пазар, внос и износ на пресни и дълбоко замразени органични и конвенционални плодове и зеленчуци.

Фирмата има собствени насаждения от плодове и зеленчуци от 2003 год., които предлага на вътрешния пазар и работи с частни земеделски производители и земеделски кооперации, които осигуряват суровините за производството на замразената продукция. От 2014 год основно фирмата извършва внос и износ на продукти със страни от Европейския съюз.

Фирмата се развива и дължи успеха си на иновативно управление, добра маркетингова политика,високо качество на продуктите и контрол на всички производствени етапи и използване на съвременни технологии.

Основната цел на фирмата е да задоволи нуждите на клиентите и да се изградят трайни партньорства с нарастващ брой постоянни клиенти. Фирмата като коректен партньор е установила трайни контакти и взаимоотношения с фирми в областта на производството и търговията с пресни и замразени плодове и зеленчуци, както в страната, така и в чужбина.

Основните клиенти на фирмата са борси,търговци на едро на пресни и замразени плодове и зеленчуци, производители на конфитюри и джемове, плодови млека, сладоледи, кетърингови компании, сладкарски цехове, супермаркети в страната и чужбина.

© 2019 - 2021 "Балкан Био Фрукт" ООД. Всички права запазени.